Meny
Lunsj (11-16)
Hjemmelaget burger kr 275
Luftig briochebrød, hjemmelaget burger,
salat, tomat, estragonaioli, bacon,
cheddar og syltet rødløk.
Inneholder: hvete, egg, sennep, sulfitter, melk
Fisk- og skalldyrsuppe kr 275
Dagens fisk, rogn, reker, krepsehale,
juliennegrønnsaker og focaccia.
Inneholder: fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, sulfitter, hvete
Thai coconut curry
Vegetar kr 265
Kylling kr 315
Skalldyr kr 335
Inneholder: skalldyr, bløtdyr
Kyllingsalat kr 235
Ovnsbakt kylling, balsamico vinaigrette,
artisjokk, cottage cheese og crispy
spekeskinke. Med focaccia.
Inneholder: hvete, sulfitter, melk
Club sandwich kr 245
Lyst brød med ovnsbakt kylling, salat,
majones, bacon, tomat og speilegg.
Serveres med pommes frites.
Inneholder: egg, hvete, sulfitter, melk
Crispy duck kr 235
Med rødløk, vårløk, agurk, lomper,
hoisinsaus og harissadressing.
Inneholder: hvete, sulfitter, melk
Kokkens anbefaling (16-21)
3-retters meny med fisk kr 745
Revet andelår
Dagens fangst
Eplestrudel
Inneholder: henviser til rettene i menyen
Anbefalt vinpakke kr 430,-
3-retters meny med kjøtt kr 765
Ørret
Entrecôte av kalv
Sitronterte
Inneholder: henviser til rettene i menyen
Anbefalt vinpakke kr 430,-
Forretter (16-21)
Ørret kr 185
Langtidsbakt, med urte- og sitruskrem,
syltede sennepsfrø og grønnsaker,
rødbetechips og bjørnebær.
Inneholder: fisk, sennep, sulfitter, melk
Revet andelår kr 185
En pannekake toppet med asiatisk
marinert revet and, ripsbær og sprøstekt
byggryn.
Inneholder: sennep, hvete, bygg, sulfitter, melk, egg, fisk, soya
Hovedretter (16-21)
Moules frites kr 265
Blåskjell og pommes frites med asiatisk
smak, kokosmelk, vårløk, koriander og
granateple.
Inneholder: fisk, skalldyr, sulfitter, bløtdyr, soya
Entrecôte av kalv kr 465
Med Pommes Anna, karamelliserte lilla
gulrøtter, brokkolini, kremet soppsaus og
syltet løk.
Inneholder: melk, sulfitter
Dagens fangst kr 415
Med ertepuré, grillet pak choy, syltet
shimeji sopp, ørretrogn og kremet
urtesaus.
Inneholder: fisk, melk, sulfitter
Ankers klassikere (16-21)
Hjemmelaget burger kr 275
Luftig briochebrød, hjemmelaget burger,
salat, tomat, estragonaioli, bacon,
cheddar og syltet rødløk.
Inneholder: hvete, egg, sennep, sulfitter, melk, selleri
Fisk- og skalldyrsuppe kr 275
Dagens fisk, rogn, reker, krepsehale,
juliennegrønnsaker og focaccia.
Inneholder: fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, sulfitter, hvete
Thai coconut curry
Vegetar kr 265
Kylling kr 315
Skalldyr kr 335
Inneholder: skalldyr, bløtdyr
Kyllingsalat kr 235
Ovnsbakt kylling, balsamico vinaigrette,
artisjokk, cottage cheese og crispy
spekeskinke. Med focaccia.
Inneholder: hvete, sulfitter, melk
Dessert (11-21)
Sitronterte kr 175
Med marengs og ferske bær.
Inneholder: egg, melk
Eplestrudel kr 175
Med vaniljeis og bær.
Inneholder: hvete, melk, egg
Sorbet kr 175
3 kuler med sorbet, og ferske bær.
Inneholder:
Lunch (11-16)
Homemade burger kr 275
Brioche bun, homemade burger, lettuce,
tomato, tarragon aioli, cheddar and
pickled onion.
Allergens: wheat, egg, mustard, sulphites, milk
Fish and shellfish soup kr 275
Fish of the day, roe, shrimp, crayfish tail,
julienned vegetables and focaccia.
Allergens: fish, shellfish, molluscs, milk, sulphites, wheat
Thai coconut curry
Vegetarian kr 265
Chicken kr 315
Shellfish kr 335
Allergens: shellfish, molluscs
Chicken salad kr 235
Oven baked chicken, balsamic
vinaigrette, artichoke, cottage cheese and
crispy cured ham. With focaccia.
Allergens: wheat, sulphites, milk
Club sandwich kr 245
Lyst brød med ovnsbakt kylling, salat,
majones, bacon, tomat og speilegg.
Serveres med pommes frites.
Inneholder: egg, hvete, sulfitter, melk
Crispy duck kr 235
Med rødløk, vårløk, agurk, lomper,
hoisinsaus og harissadressing.
Inneholder: hvete, sulfitter, melk
Chef’s recommendation (16-21)
3-course menu with fish kr 745
Pulled duck leg
Catch of the day
Apple strudel
Allergens: see dishes in the menu
Recommended wine pairing kr 430,-
3-course menu with meat kr 765
Trout
Veal entrecôte
Lemon tart
Allergens: see dishes in the menu
Recommended wine pairing kr 430,-
Starters (16-21)
Trout kr 185
Slow-baked, with herb and lemon créme,
pickled mustard seeds and vegetables,
beetroot chips and blackberries.
Allergens: fish, mustard, sulphites, milk
Pulled duck leg kr 185
A pancake topped with Asian marinated
pulled duck, red currants and crispy
barley groats.
Allergens: mustard, wheat, barley, sulphites, milk, egg, fish, soy
Main course (16-21)
Moules frites kr 265
Blue mussels and fries, with Asian flavour,
coconut milk, spring onion, coriander and
pomegranate.
Allergens: fish, shellfish, sulphites, molluscs, soy
Veal entrecôte kr 465
With Pommes Anna, caramelized purple
carrots, broccolini, creamy mushroom
sauce and pickled onion.
Allergens: milk, sulphites
Catch of the day kr 415
With pea purée, grilled pak choy, pickled
shimeji mushroom, trout roe and creamy
herb sauce.
Allergens: fish, milk, sulphites
Anker’s classics (16-21)
Homemade burger kr 275
Brioche bun, homemade burger, lettuce,
tomato, tarragon aioli, cheddar and
pickled onion.
Allergens: wheat, egg, mustard, sulphites, milk, celery
Fish and shellfish soup kr 275
Fish of the day, roe, shrimp, crayfish tail,
julienned vegetables and focaccia.
Allergens: fish, shellfish, molluscs, milk, sulphites, wheat
Thai coconut curry
Vegetarian kr 265
Chicken kr 315
Shellfish kr 335
Allergens: shellfish, molluscs
Chicken salad kr 235
Oven baked chicken, balsamic
vinaigrette, artichoke, cottage cheese and
crispy cured ham. With focaccia.
Allergens: wheat, sulphites, milk
Dessert (11-21)
Lemon tart kr 175
With meringue and fresh berries.
Allergens: egg, milk
Apple strudel kr 175
With vanilla ice cream and berries.
Allergens: wheat, milk, egg
Sorbet kr 175
3 scoops of sorbet, and fresh berries.
Inneholder: