Book now

Meny

Lunsj (11-16)

Toast med Skagenrøre kr 189
Serveres på hjemmelaget focaccia.
Inneholder: hvete, skalldyr, melk, egg, fisk, sennep,
sulfitter

French toast kr 165
Med ferske bær og solbærsyltetøy.
Inneholder: egg, melk, hvete

Hjemmelaget burger kr 275
Luftig briochebrød, hjemmelaget burger,
salat, tomat, estragonaioli, bacon,
cheddar og syltet rødløk.
Inneholder: hvete, egg, sennep, sulfitter, melk

Fisk- og skalldyrsuppe kr 275
Dagens fisk, rogn, reker, krepsehale,
juliennegrønnsaker og focaccia.
Inneholder: fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, sulfitter, hvete

 

Kokkens anbefaling (16-21)

3-retters julemeny kr 785
Gravet hjort
Juletallerken
Crème brûlée
Inneholder: henviser til rettene i menyen
Anbefalt vinpakke kr 430,-

3-retters meny kr 765
Pepperglasert snøkrabbe
Bakt breiflabb
Gâteau Marcel
Inneholder: henviser til rettene i menyen
Anbefalt vinpakke kr 430,-

 

Forretter (16-21)

Konjakkgravet hjortefilet kr 185
Med tyttebær, rømme, julebrunost,
hasselnøtter, jordskokkchips og
hjemmelaget knekkebrød.
Inneholder: melk, nøtter(hasselnøtt), havre, hvete

Pepperglasert snøkrabbe kr 185
Med korianderemulsjon, vårløk, lime,
granateple, koriander og focaccia.
Inneholder: skalldyr, sulfitter, hvete, soya

Ovnsbakt pære med geitost kr 175
Serveres med honning, valnøtter og kjeks.
Inneholder: melk, hvete, nøtter(valnøtter)

 

Hovedretter (16-21)

Juletallerken kr 445
Sprøstekt ribbe, pinnekjøtt, hjemmelaget
rotmos, hjemmelaget rødkål,
mandelpotet, Ankers julesaus og rørte
tyttebær.
Inneholder: melk, hvete

Pinnekjøtt fra Jens Eide kr 465
Med vossakorv, hjemmelaget rotmos,
sjysaus, mandelpoteter og rørte tyttebær.
Inneholder: melk

Lutefisk kr 445
2. servering kr 165
Med ertepuré, bacon, mandelpoteter,
potetkaker, brunost og sirup.
Inneholder: fisk, melk, hvete

Bakt breiflabb kr 425
Med risotto, skalldyrsaus, asparges og
gulrot.
Inneholder: fisk, skalldyr, bløtdyr, melk

Ytrefilet av hjort kr 435
Med pastinakkrem, stuet sopp, grillet
kongeøstersopp, hjortesaus, hasselnøtt
og potetchips.
Inneholder: melk

 

Ankers klassikere (16-21)

Hjemmelaget burger kr 275
Luftig briochebrød, hjemmelaget burger,
salat, tomat, estragonaioli, bacon,
cheddar og syltet rødløk.
Inneholder: hvete, egg, sennep, sulfitter, melk, selleri

Fisk- og skalldyrsuppe kr 275
Dagens fisk, rogn, reker, krepsehale,
juliennegrønnsaker og focaccia.
Inneholder: fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, sulfitter, hvete

Thai coconut curry
Vegetar kr 265
Kylling kr 315
Skalldyr kr 335
Inneholder: skalldyr, bløtdyr

 

Dessert (11-21)

Crème brûlée kr 175
Med multekrem.
Inneholder: melk, egg, hvete, nøtter

Gâteau Marcel kr 175
Sjokoladekake med sjokolademousse.
Inneholder: melk, egg, sulfitter

Lunch (11-16)

Toast with shellfish salad kr 189
Served on homemade focaccia.
Allergens: wheat, shellfish, milk, egg, fish, mustard,
sulphites

French toast kr 165
With fresh berries and blackcurrant jam.
Allergens: egg, milk, wheat

Homemade burger kr 275
Brioche bun, homemade burger, lettuce,
tomato, tarragon aioli, cheddar and
pickled onion.
Allergens: wheat, egg, mustard, sulphites, milk

Fish and shellfish soup kr 275
Fish of the day, roe, shrimp, crayfish tail,
julienned vegetables and focaccia.
Allergens: fish, shellfish, molluscs, milk, sulphites, wheat

 

Chef’s recommendation (16-21)

3-course Christmas menu kr 785
Venison filet
Christmas platter
Crème brûlée
Allergens: see dishes in the menu
Recommended wine pairing kr 430,-

3-course menu kr 765
Pepper glazed snow crab
Baked monkfish
Gâteau Marcel
Allergens: see dishes in the menu
Recommended wine pairing kr 430,-

 

Starters (16-21)

Venison filet cured with cognac kr 185
With cowberry, sour cream, brown
cheese, hazelnuts, Jerusalem artichoke
chips and homemade crispy bread.
Allergens: milk, nuts(hazelnut), oat, wheat

Pepper glazed snow crab kr 185
With coriander emulsion, scallion, lime,
pomegranate, coriander and focaccia.
Allergens: shellfish, sulphites, wheat, soy

Baked pear with goat cheese kr 175
Served with honey, waluts and biscuit.
Allergens: milk, wheat, nut(walnuts)

 

Main course (16-21)

Christmas plate kr 445
Pork ribs with crackling, lamb ribs,
homemade root vegetable mash, red
cabbage, potatoes, Anker’s Christmas
gravy and cowberry jam.
Allergens: milk, wheat

Local lamb ribs kr 465
With smoked sausage, root vegetable
mash, jus, potatoes and cowberry jam.
Allergens: milk

Cured cod kr 445
Second serving kr 165
With mushy peas, bacon, potatoes,
potato bread, brown cheese and syrup.
Allergens: fish, milk, wheat

Baked monkfish kr 425
With risotto, shellfish sauce, asparagus
and carrot.
Allergens: fish, shellfish, molluscs, milk

Venison tenderloin kr 435
With parsnip puree, creamed
mushrooms, grilled king oyster
mushroom, venison sauce, hazelnut and
potato chips.
Allergens: melk

 

Anker’s classics (16-21)

Homemade burger kr 275
Brioche bun, homemade burger, lettuce,
tomato, tarragon aioli, cheddar and
pickled onion.
Allergens: wheat, egg, mustard, sulphites, milk, celery

Fish and shellfish soup kr 275
Fish of the day, roe, shrimp, crayfish tail,
julienned vegetables and focaccia.
Allergens: fish, shellfish, molluscs, milk, sulphites, wheat

Thai coconut curry
Vegetarian kr 265
Chicken kr 315
Shellfish kr 335
Allergens: shellfish, molluscs

 

Dessert (11-21)

Crème brûlée kr 175
With cloudberry whipped cream.
Allergens: milk, egg, wheat, nuts

Gâteau Marcel kr 175
Chocolate cake with chocolate mousse.
Allergens: milk, egg, sulphites