Meny
Lunsj (11-16) Lunch (11-16)
Hjemmelaget burger
Luftig briochebrød, hjemmelaget
burger, karamellisert rødløk,
trøffelmajones, bacon og cheddar. Med
pommes frites.
Inneholder: hvete, egg, selleri, sennep, sulfitter,
melk
Kr 275 Homemade burger
Brioche bun, homemade burger,
caramelized red onion, truffle mayo,
bacon and cheddar. With fries.
Allergens: wheat, egg, celery, mustard,
sulphites, milk
Kr 275
Fisk- og skalldyrsuppe
Dagens fisk, rogn, reker, krepsehale,
juliennegrønnsaker og focaccia.
Inneholder: fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, sulfitter,
hvete
Kr 275 Fish and shellfish soup
Fish of the day, roe, shrimp, crayfish
tail, julienne vegetables and focaccia.
Allergens: fish, shellfish, molluscs, milk,
sulphites, wheat
Kr 275
Toast med Skagenrøre
Inneholder: hvete, skalldyr, fisk, melk, egg,
sennep
Kr 235 Toast with shellfish salad
Allergens: wheat, shellfish, fish, milk, egg,
mustard
Kr 235
Red Thai coconut curry
Vegetar kr 265
Kylling kr 315
Skalldyr kr 335
Inneholder: skalldyr, bløtdyr
Red Thai coconut curry
Vegetarian kr 265
Chicken kr 315
Shellfish kr 335
Allergens; shellfish, molluscs
Kokkens anbefaling (16-21) Chef’s recommendation (16-21)
3-Retters julemeny
Julefristelser
Juletallerken
Crème brûlèe
Inneholder: henviser til rettene i menyen
Kr 799 3-Course Christmas menu
Christmas temptations
Christmas plate
Crème brûlèe
Allergens: see dishes in the menu
Kr 799
3-Retters meny med fisk
Pepperglasert snøkrabbe
Dagens fangst
Hasselnøtterfondant
Inneholder: henviser til rettene i menyen
Anbefalt vinpakke kr 430
Kr 769 3-Course menu with fish
Pepper glazed snow crab
Catch of the day
Hazelnut fondant
Allergens: see dishes in the menu
Recommended wine pairing kr 430
Kr 769
Forretter (16-21) Starters (16-21)
Julefristelser
Fenalår, medisterkake med
urteemulsjon og rødbeter gravet ørret.
Servert med Flatbrød
Inneholder: sulfitter, melk, egg, fisk, sennep,
hvete
Kr 185 Christmas temptations
Cured lamb, soft pork meatballs with a
herb emulsion and beetroot cured
trout. Served with Flatbread.
Allergens: sulphites, milk, egg, fish, mustard,
wheat
Kr 185
Pepperglasert snøkrabbe
Med korianderemulsjon, vårløk, lime,
granateple og focaccia.
Inneholder: skalldyr, sulfitter, hvete, soya
Kr 195 Pepper glazed snow crab
Coriander emulsion, spring onion, lime,
pomegranate and focaccia.
Allergens: shellfish,sulphites, wheat, soy
Kr 195
Hovedrett (16-21) Main course (16-21)
Juletallerken
Spøstekt ribbe, pinnekjøtt,
hjemmelaget rotmos, hjemmelaget
rødkål, mandelpotet, Ankers julesaus
og rørte tyttebær.
Inneholder: melk, hvete,
Kr 465 Christmas plate
Pork ribs with crackling, lamb ribs,
homemade root vegetable mash, red
cabbage, potatoes, Ankers Christmas
gravy and lingonberry jam.
Allergens: milk, wheat,
Kr 465
Pinnekjøtt
Med vossakorv, hjemmelaget rotmos,
sjysaus, mandelpoteter og rørte
tyttebær.
Inneholder: melk
Kr 465 Local lamb ribs
With smoked sausage, homemade root
vegetable mash, jus, potatoes and
lingonberry jam.
Allergens: milk
Kr 465
Lutefisk
2.servering kr 165.
Med ertepuré, bacon, mandelpoteter,
potetkaker, brunost og sirup.
Inneholder: fisk, melk, hvete, sennep
Kr 455 Cured cod
Second serving kr 165.
With mushy peas, bacon, potatoes,
potato bread, brown cheese and syrup.
Allergens: fish, milk, wheat, mustard
Kr 455
Dagens fangst
Pannestekt daikon, squash og vårløk
med karamellisert søtpotet puré,
granateple og kremet hvitløksaus.
Inneholder: fisk, melk, sulfitter
Kr 445 Catch of the day
Pan fried daikon, courgette and spring
onion with a caramelised sweet potato
purée, pomegranate and a creamy
garlic sauce.
Allergens: fish, milk, sulphites
Kr 445
Indrefilet av hjort
Med en gresskar risotto, sylte kantarell,
tyttebær, hasselnøtter og hjortsaus.
Inneholder: melk, sulfitter, hasselnøtter
Kr 445 Venison tenderloin
With pumpkin risotto, pickled
chanterelle, lingonberries, hazelnuts
and venison sauce.
Allergens: milk, sulphites, hazelnuts